Menu

Zingen in de zomer


Voor het eerst in 2024 organiseren een aantal muziekliefhebbers in Hollandscheveld een muziek en zangfestijn in de zomermaanden.

Plaats van handeling zal zijn in de Hervormde kerk aan de H.Raakweg 19 7913AM te Hollandscheveld. Voor deze muzikale ontmoeting zullen in de maanden juni,juli en augustus een drietal vooraanstaande organisten deze muziek en zang middagen begeleiden. Op donderdagmiddag 27 juni zal niemand minder dan Ronald Knol het spits afbijten. En op donderdagmiddag 25 juli neemt Frank Kaman plaats achter het orgel.En op donderdagmiddag 22 augustus zal Frits Okken de samenzang van achter het orgel begeleiden. De initiatiefnemers denken hiermee heel veel mensen een plezier te doen mede ook gelet de vele vakantiegangers die hier in de regio verblijven. Naast samenzang zullen alle drie de organisten ook hun improvisatie talent ten gehore brengen maar dit initiatief is ook bedoeld voor alle inwoners uit de directe omgeving. Het evenement heeft een laagdrempelig karakter want de toegang is vrij, wel is na afloop bij de uitgang een collecte voor de gemaakte kosten. Alle drie de zangmiddagen beginnen om half drie en het programma duurt ongeveer een uur met afloop gelegenheid voor ontmoeting. 

Bent u in deze periode niet op vakantie of net terug van vakantie voel je welkom en geniet van muziek en samenzang. Mochten er mensen die voor een dergelijk evenement ideeën hebben dan zijn deze van harte welkom op onderstaand mailadres.

 

hollandscheveldzingt@gmail.com